Projecten

Onderstaand onze recente projecten.

Diverse gebouwen Marker Wadden

In opdracht van Snelfunderen BV hebben wij een bijzonder project op de Marker Wadden voor Natuurmonumenten uitgevoerd. De Marker Wadden is een uniek natuurgebied midden in het Markermeer, op circa 10 kilometer varen vanaf Lelystad. Dit stuk nieuwe natuur is volop in ontwikkeling. De eilandengroep is aangelegd met zo’n dertig miljoen m2 zand, klei en slib uit het Markermeer. We hebben op dit onontgonnen gebied gezorgd voor het funderingsontwerp ten behoeve van twee recreatiewoningen, een groepsaccommodatie en de verblijven voor de eilandwachter en havenmeester. Daarnaast hebben we gezorgd voor de draagkrachtberekeningen en diverse landmeetwerkzaamheden.

Tijdelijke woningen Venray

In slechts 3 dagen tijd zijn de posities van de funderingen voor in totaal 60 Mobile Homes te Venray vastgesteld. Het Mobile Home park biedt ruimte voor maximaal 240 arbeidsmigranten.

Zonnepark Cromvoirt

Voor de aanleg van een zonnepark in Cromvoirt zijn wij gevraagd voor de plaatsbepaling en het ontwerp. Ruim 800 funderingspunten moesten worden uitgezet.

Aanleg fundering Antwerpen

In opdracht van Snelfunderen BV zijn wij gevraagd voor het uitzetten van een fundering voor een tijdelijk complex nabij het ziekenhuis. Het betreft een mobiele keuken voor het ondersteunen van capaciteitsproblemen tijdens renovatie werkzaamheden.

BRM plan Beekveld te Berlicum

In opdracht van Wouters Odiliapeel B.V. waren wij verantwoordelijk voor de plaatsbepaling en revisiestukken van BRM plan Beekveld te Berlicum. Na het uitzetten van de kadastrale grenzen kon diverse begroeiing verwijderd worden en begonnen worden met het ontgraven van het cunet. Alle putten, kolken en ontstoppingsstukken zijn door ons uitgezet en ingemeten.

Zonnepark Barendrecht

Langs een drukke snelweg en bedrijventerrein wordt een zonnepark in Barendrecht gerealiseerd. Het terrein ligt vol met netwerk- en hoogspanningkabels. Daarnaast liep er een flinke gasleiding diagonaal door het veld. Wij waren verantwoordelijk voor het digitaal in kaart brengen van deze kabels / leidingen. Vervolgens hebben wij het funderingsplan dusdanig kunnen positioneren, en waar nodig aanpassen, waardoor geen kabels of leidingen geraakt zouden worden.

Nieuwbouw project Runmolen te Uden

In opdracht van Aannemingsbedrijf Jan Selten BV zijn we gevraagd te voorzien in de plaatsbepaling van nieuwbouw project Runmolen te Uden. Ten behoeve van het bouwrijp maken worden bouwwegen, het rioleringsstelsel en nuts-tracé in kaart gebracht.

Aanleg zonnepark Harlingen

In opdracht van Snelfunderen is DCT-Engineering gevraagd voor de technische ondersteuning en plaatsbepaling van Zonnepark Harlingen. Het zonnepark wordt gebouwd op maar liefst 860 stalen schroefpalen.

Aanleg fundering Oerle - Best

Voor de plaatsbepaling van de fundering van twee gebouwen in Oerle en Best, is met grote zorgvuldigheid ruim 350 punten uitgezet.