Landmeten

Landmeetwerkzaamheden

Onze werkzaamheden binnen het landmeten variëren van kadastrale werkzaamheden, hoogtemetingen, controlemetingen tot en met leidingregistratie. In opdracht van particulieren, gemeentes, waterschappen en (nuts)bedrijven voeren wij zeer uiteenlopende meetwerkzaamheden uit. Landmeters van DCT Engineering zijn in te zetten in iedere fase van bouw. Op het land of op het water. Wij werken uitsluitend met A-merken en kalibreren onze materialen in een jaarlijkse onderhoudsperiode. Door gebruik te maken van meetapparatuur van TOPCON kunnen wij efficiënt, slim en nauwkeurig te werk gaan.

U kunt ons inschakelen voor:

Situatie- en detailmetingen

Kadastrale werkzaamheden

Hoogte metingen

Uitzet werkzaamheden

Leiding registratie

Controle metingen

Deformatie metingen

Inhoud bepaling grondwerk

Bouw monitoring

Inpandige metingen

Advisering

GPS-meting / Total Station

Afstanden, hoeken en hoogtes, onder, op en boven de grond. DCT Engineering zorgt voor actuele, betrouwbare en complete informatie. Landmeetkundige werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden op basis van GPS of met behulp van Total Station. Afhankelijk van het project en de desbetreffende situatie zorgen wij voor het juiste instrument. Door de combinatie met Total Station te maken kan niet alleen nauwkeuriger gewerkt worden, maar kan er ook in gebieden gewerkt worden waar geen GPS bereik is.

Naast diverse inmeetwerkzaamheden zorgen we tevens voor uitzetwerkzaamheden. Daarbij vormen digitale werktekeningen de basis voor aansturing van ons apparatuur. Deze tekeningen zullen dan ook altijd met grote zorgvuldigheid gecontroleerd en ingelezen worden.

Geïnteresseerd? Bel voor meer informatie of een afspraak naar 06-46098963 of neem contact met ons op via ons e-mailadres: info@DCT-Engineering.nl

Wij geven graag antwoord op al je vragen.